Готелі, кемпінги, мотелі

Комплекс відпочинку “МішиН-СіТі””

Адреса: Тернопільська область, Заліщицький район,
село Добрівляни, вул. Національного відродження, 202.
Контактні телефони:
+3 80 (3554) 4 34 31 – ресепшн
+3 80 (3554) 4 34 30 – ресторан

hotel21Комплекс “МішиН-СіТі” межує з заповідником всеукраїнського значення урочищем Обіжево, на скелях можна побачити багато рідкісних степових рослин. За кількістю і концентрацією рідкісних і зникаючих представників рослинного світу – воно не має собі рівних в Тернопільській області.

Неподалік протікає річка Дністер,на берегах якої ви маєте можливість помилуватись Дністровським каньйоном, який також належить до заповідних місць України.

Відвідавши “МішиН-СіТі” в Добровлянах, Ви зможете скуштувати європейську та староукраїнську кухню, яку запропонують вам в ресторані на 250 посадочних місць, а також різні вишукані страви з мангалу в барі на 52 місця.

Зупинившись в комплексі, Ви зможете відпочити в затишних номерах з чудовим видом на озеро, на якому красуються білі лебеді.

Комфортабельні номери оснащені кондиціонером, холодильником, супутниковим телебаченням, телефоном, міні-баром, безкоштовним WI-FI доступом.

Готель – це щось більше, ніж просто місце для выдпочинку, він багато в чому визначає спосіб життя на той час, поки триває подорож, доки гість проживає у готельному номері.

Готель “МішиН-СіТі” гарантує вам відпочинок з комфортом, з безпекою та європейським рівнем обслуговування, що зробить Ваше перебування на гостинній та багатій традиціями Тернопільщині незабутнім.

Готель “Старі Заліщики”.

м.Заліщики, Тернопільської обл.
вул. Маковея, 2
48600
тел. (03554) 2-13-03
тел./факс (03554) 2-18-52

Працює цілодобово

Ресторан “Роксоланочка”

працює щоденно від 11 до 23 год.
Замовлення приймаються за адресою:
м. Заліщики, вул. Маковея 2,
тел. (03554) 2-30-86,
тел./факс (03554) 2-18-52

hotel4У нашому місті знову почав діяти готель “Старі Заліщики”, який справляє добре враження на всіх, хто його відвідує. Приміщення має свою історію, воно збудоване ще в 1803р. На початку минулого століття тут діяла учительська семінарія, директором якої з 1913 по 1925 рік був видатний український письменник, літературний критик, громадський діяч Осип Маковей.

У цьому будинку повсюди відчувається дихання історії. Його нещодавно реставрували завдяки власникові готелю Миколі Михайловичу Навольському. Високі стелі, товсті стіни, широкі коридори, просторі кімнати приваблюють відвідувачів. Робота тривала півтора року, зате стара будівля набула сучасного вигляду. В кожному готельному номері є усі зручності. Дорожчими є номери з більшою площею. Ціни тут доступні для кожного туриста: від 50 до 120 гривень за добу. В готелі є 21 двокімнатний номер з двома або трьома кімнатами, в кожному – передпокої.

Заліщани горді, що місто повертає собі славу курорту.

hotel55Поряд з готелем “Старі Заліщики” почав працювати ресторан “Роксоланочка”. Його відкриття стало справжнім подарунком для жителів міста. Чудовий інтер`єр справляє добрий настрій для замовників весіль, бенкетів. У залі можна помістити 270 осіб, крім бенкетного залу є дві кабінки. У ресторані “Роксоланочка” кожен знайде улюблену страву і добрий настрій, який створює жива музика. Назви страв перегукуються із королівським виглядом інтерєру. Крім того, ресторан може похвалитися доволі широким вибором вин.

При готельно-ресторанному комплексі діє продуктова крамниця та магазин одягу, стоянка з охороною, більярдна.

hotel17Створений готельно-ресторанний комплекс у Заліщиках засвідчує високоякісну інфраструктуру. Отож туристи все частіше приїздять до містечка на березі Дністра.

“Гостинний двір.”

hotel19смт. Товсте, вул Українська, 104

Тел. (05354) 3-53-70

Режим роботи: працює цілодобово.

Надає послуги: місця в готелі, користування сауною, відвідання бару-ресторану,

а також: мийка автомобільних засобів, технічне обслуговування автотранспортних засобів.

Готель “У парку””

hotel20“У парку”, готель-ресторан

Адреса: Заліщики, Бандери, 123А, тел. 41375

Ресторан. Дитяче кафе. Готель. Затишний інтер’єр та вишукані страви. Учасник дисконтної програми 109.te.ua – знижки 1-20%

Ваш коментар буде першим

Залишити коментар

Ваш email не буде показано.